Espais i Salons
Gastronomia
El Restaurant
Restaurant obert des de l'11 de Setembre de 1993. La masia també es dedica al conreu i a la cria de bestiar per a consum propi. El nostre nom ve donat per el mot amb que es coneixia a Sant Quirze del Valles un besavi de la família.

Som el restaurant de pagès més complet de tot el Vallés Occidental. Al bell mig de la natura i a un pas de Terrassa, Sabadell, Sant Quirze, Rubí, Cerdanyola i fins i tot Barcelona. Els nostres professionals, són gent que sempre ha estat en contacte amb el camp, que sap com treure-li profit dels elements que ens ofereix, a la vegada que combinar-lo amb la carn a la brasa. Realment el que volem es que disfruteu d'un temps de relax amb la nostre cuina i amb nosaltres.

Ens dediquem a preparar les vostres celebracions, ja sigui comunions, batejos, casaments, aniversaris, reunions d'empresa, o un sopar familiar, si us voleu quedar tranquils, confieu amb nosaltres, el nostre equip no us deixarà malament. Si el que desitges es fer un menjar diferent pots venir cada dia, fem menú diari, també tenim carta els divendres a la nit, dissabte tot el dia , el diumenge i els festius als migdia.
puerta restaurante
exterior restaurante
interior restaurante
 
Horari: De dimarts fins diumenge de 13:00 a 16:00 hores.
            Les nits obrim sota reserva. Consulta'ns.
Carretera NACIONAL 150, KM 15 08227 TERRASSA Ě BARCELONA
Tel. 93 783 28 08 - 617 59 64 33 - correu: cansues@yahoo.es
agencia creativa en barcelona